меню
Простір з кольоровим елементом

Архітектори Олексій та Антоніна Венедиктови створили для молодої сім'ї простір квартири в багатоповерховому житловому комплексі.

Квартира знаходиться на чотирнадцятому поверсі і відносно будівлі має двостороннє розташування. До архітекторів Special Project Venediktov власники київських апартаментів звернулися з проханням розробити нове планувальне рішення та індивідуальний дизайн. «Оцінивши характерні особливості простору, ми зосередилися на пошуку оптимального рішення. Запропонували використати складну колористику з акцентами, мінімалізм і скандинавський стиль, об'єкти сучасного дизайну і натуральні матеріали», – розповідає архітектор Олексій Венедиктов.

Сьогодні апартаменти відображають побажання сім'ї замовників щодо функціональності. Тут знайшлося місце для просторої вітальні з острівною кухнею, музичної кімнати/кінотеатру, вхідної групи з пральнею та гардеробом, дитячої кімнати, приватної зони зі спальнею і санвузлом з відкритим планом. Об'єднують приміщення в єдине ціле оздоблювальні матеріали, в тому числі і  покриття для підлоги. Для громадської частини квартири архітектори вибрали мікроцемент, а для приватної, щоб надати більше тепла, – паркетну дошку.